Aanbod

The ‘Fool in the Empty Space’ of, ‘Helen door te spelen’ is een speel-tijd; Je krijgt een lege ruimte om vrijuit te spelen, te spreken, om alle kanten op te bewegen en te volgen wat er in je opkomt.
Kundig faciliteer ik en breng je op je gemak. Ik zorg voor de veilige omgeving om het erop te wagen. Ik kan goed en met een open hart naar je luisteren, daarbij scherp waarnemen.
Ik ben mimespeelster en enthousiast spelleider. ik zorg graag voor nieuw en voor verrassingen.

Het werk is theater gerelateerd, maar er wordt geen ervaring vereist. De workshops zijn in het Nederlands, indien nodig ook in het Engels.

Voor de workshops geldt een maximum van 10 deelnemers.
Het is ook mogelijk om het onderzoeken in een 1 op 1 coaching te doen.

PROEVERIJ

Nieuw aan het aanbod toegevoegd is de Proeverij, een mogelijkheid om in

1 dagdeel wat mee te maken, te proeven van zo’n Empty Space Workshop die normaal gesproken minstens 2 dagen in beslag neemt.

The ‘Fool in the Empty Space’ is een speel-tijd; je krijgt een lege ruimte om vrijuit te spelen, te spreken, om alle kanten op te bewegen en te volgen wat er in je opkomt.

Daarmee komen de verborgen verhalen die er in je liggen los en vrij.

Ik zorg voor de veilige omgeving om het erop te wagen. Theater gerelateerd, geen ervaring vereist, nederlands, indien nodig ook engels gesproken.

Zie de agenda voor datum en plaats, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

1 OP 1 COACHING

Wanneer ik individueel coach, maak ik gebruik van deze fools-techniek omdat het je zo direct in contact brengt met je creative, nieuwsgierige zelf en omdat het je zo ontspant over jezelf. Dit verandert de kijk op jezelf.

Je kunt ervaren hoe rijk het ongekende is en hoe je daar speels mee kunt zijn, ook met het moeizame, pijnlijke. Wat zijn mijn werkelijke, diepere beweegredenen in het leven? Waarom verstop ik mij zo? Waarom zo kritisch op mezelf, alles mag toch?

Ik maak ook gebruik van technieken als Opstelling, Voice Dialogue en de Zelfkennismethode.

Ik zorg uiteraard voor een veilige ruimte, waar je je gedragen kunt voelen.

Coaching vindt doorgaans plaats bij mij thuis in Rotterdam.

“De sessies zijn voor mij een opluchting, dankzij een diep aanwezig zijn van Lydia.

Stuur mij een bericht om een afspraak te maken.

2 DAAGSE WORKSHOP

Meestal duurt deze een vrijdag en zaterdag of een weekend. In deze tweedaagse leer je de beginselen en ervaar je de waarde ervan voor jezelf.

Zie de agenda voor datum en plaats, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

3 DAAGSE WORKSHOP

De driedaagse is voor gevorderden. Het geeft je een extra dag om comfortabeler en vrijer te gaan spelen met dat wat je verworven hebt.

Zie de agenda voor datum en plaats, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

VOOR OPLEIDINGEN

Wil je de workshop onderdeel maken van een lespakket, bijvoorbeeld een dagdeel per maand over een periode van 4 maanden? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.